Close

Hyundai edelleen laadukkain automerkki

Jo toisena vuonna peräkkäin Hyundai on ykkössijalla saksalaisen AutoBild-lehden 23. joulukuuta 2011 ilmestyneessä laaturaportissa.

Hyundaille laatuvoitto jo toisen kerran peräkkäin

Jo toisena vuonna peräkkäin Hyundai on ykkössijalla saksalaisen AutoBild-lehden 23. joulukuuta 2011 ilmestyneessä laaturaportissa. Hyundain taakse jäivät siis kaikki muut, mukaanlukien sekä sakalaiset että japanilaiset merkit. Laaturaportti kertoo automerkkien luotettavuudesta, kestävyydestä ja asiakastyytyväisyydestä. Raportissa on mukana 20 Saksassa keskeistä automerkkiä. Autot ovat olleet käytössä 3-7 vuotta.

AutoBild tutkii raportissaan seitsemää osa-aluetta, joilla kaikilla on yhtä suuri painoarvo: palaute 8610 auton omistajalta, valmistajan takuu, takaisinkutsut ja noin 7,5 miljoonan auton TÜV-katsastustiedot, AutoBildin huolto- ja kestotestit.

Arvostetun autolehden laaturaportti osoittaa Hyundain onnistuneen pyrkimyksissään jatkuvasti kehittää tuotteiden ja palvelujen laatua.

Allan Rushforth, Hyundai Motor Europen ylempi varatoimitusjohtaja ja operatiivinen johtaja: ”Hyundai on taas kerran voittanut brändit, joita on totuttu pitämään laadun mittareina. Paransimme tulosta viimevuotisen voiton jälkeen, mikä on fantastinen suoritus. Laatu on ja pysyy Hyundain ykkösprioriteettina.”

Hyundailla on markkinoiden paras ”takuupaketti”, minkä AutoBIld toteaa puuttuvan eurooppalaismerkeiltä ja vähentävän niiden testipisteitä. Suomessa Hyundain takuu on viisi vuotta ilman kilometrirajaa ja lisäksi viiden vuoden tieturva ja kuntotarkastukset.

Qualitätsreport 2011

sija merkki
1 Hyundai
2 Honda
2 Mazda
2 Toyota
5 Skoda
6 Audi
6 BMW
6 Mercedes
9 Mitsubishi
10 Seat
10 Suzuki
12 VW
13 Nissan
14 Ford
14 Kia
16 Renault
17 Opel
18 Fiat
19 Citroen
20 Peugeot

Lähde: AutoBild 51/52 (23.12.2011), www.autobild.de