Close

Grand Santa Fe esitellään Geneven autonäyttelyssä

Uusi Hyundai Santa Fe saa rinnalleen pitemmän Hyundai Grand Santa Fe -mallin. Grand Santa Fe oli maailman ensiesittelyssä New Yorkin kansainvälisessä autonäyttelyssa huhtikuussa 2012.

grand-santa-fe-_2013_2_lr_
Pitempi akseliväli tarjoaa enemmän tilaa ja luokkansa suurimman tavaratilan

Ajotuntuma on räätälöity eurooppalaiseen makuun
Suomeen uuden mallin odotetaan saapuvan loppuvuodesta 2013

Uusi Hyundai Santa Fe saa rinnalleen pitemmän Hyundai Grand Santa Fe -mallin. Grand Santa Fe oli maailman ensiesittelyssä New Yorkin kansainvälisessä autonäyttelyssa huhtikuussa 2012. Euroopan markkinoille mallia on kehitetty vastaamaan eurooppalaisten autonostajien toiveita ajotuntumaan nähden.
Hyundai Grand Santa Fe on Santa Fe-mallia korkeampi (+ 10 mm), leveämpi (+ 5 mm) ja pitempi (+ 225 mm). Akseliväli on kasvanut 100 mm ja tavaratilaa luokkansa parhaat 607 litraa. Hyundai Grand Santa Fe tarjoaa mukavasti tilaa jopa seitsemälle.
Erona uuteen Santa Fe -malliin on Grand Santa Fen etusäleikkö, sumuvalot, etupuskuri ja kasvanut takaosa.
Hyundai Grand Santa Fen moottorina on 197 hevosvoimainen 2,2-litrainen diesel kuusinopeuksisella automaatilla varustettuna. Yhdistetyn ajon CO2 -päästöt ovat 192 g/km.
Hyundai Grand Santa Fe on korkeasti varusteltu ja sisältää mm. säädettävän Flex Steer -ohjausvasteen, Supervision Cluster -mittariston 4,3″ TFT LCD-infonäytöllä sekä panoraama lasikaton ilman keskipalkkia.

grand-santa-fe_2013-1lr_

Takuu
Koko Hyundai-henkilöautomallistolla on viiden vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta. Takuu sisältää myös tieturvan sekä määräaikaishuoltojen välillä tehtävät kausitarkistukset.