Close

Ensimmäiset yksityiskohdat täysin uudesta i30 -mallista

Auto, joka sopii jokaiselle. Hyundai julkisti tänään ensimmäiset yksityiskohdat täysin uudesta i30-mallista, joka saa maailman ensi-iltansa 7.9. Paris Motor Show'ssa.

  • Ensimmäiset yksityiskohdat julki ennen tulevaa maailman ensi-iltaa Pariisissa
  • Auto, joka sopii jokaiselle – suunniteltu, kehitetty ja testattu Euroopassa
  • Entistä viimeistellympi ja ajattomampi muotoilu sekä uusi Cascading-etusäleikkö

Hyundai julkisti tänään ensimmäiset yksityiskohdat täysin uudesta i30-mallista, joka saa maailman ensi-iltansa 7.9. Paris Motor Show’ssa.

new_generation_hyundai_i30_teaser_front_500x325px  new_generation_hyundai_i30_teaser_rear_500x375

Hyundai Motor Groupin suunnittelusta vastaava johtaja Peter Schreyer kertoo: ”Tämä on auto, joka sopii jokaiselle. Täysin uuden Hyundai i30-mallin suunnittelussa ei keskitytty vain yhteen asiakasryhmään, vaan laajasti erilaisiin käyttäjiin. Mallin ulkomuoto, luonnolliset linjat, viimeistellyt pinnat ja veistoksellinen korin muotoilu kuvastavat Hyundain muotokielen kehitystä ja antavat mallille ajattoman ilmeen. Uudessa i30-mallissa on myös entistä viimeistellympi Cascading-etusäleikkö.” 

Euroopassa suunniteltu, kehitetty ja testattu uusi i30 edustaa Hyundain muotoilun ominaispiirteiden syvintä olemusta. Tekniset ratkaisut, yksilöllisyys ja joustavuus ovat asiakkaille entistä tärkeämpiä. Tähän liittyen Hyundai pyrkii kehittymään, hioo mallivalikoimaansa ja ottaa uuden edistysaskeleen suhteessa asiakkaisiinsa.

Uusi i30-malli tarjoaa erinomaista laatua, tehokkaan ja dynaamisen moottorivalikoiman, huippuluokkaista turvallisuutta ja yhdistettävyyttä eurooppalaisten ja maailmanlaajuisten asiakkaiden tarpeita vastaavasti.

Uusi Hyundai i30 julkistetaan Euroopassa keskiviikkona 7.9.2016. Näet lisätietoja uudesta i30-mallista ja Peter Schreyerin malliesittelyn videolinkistä: https://youtu.be/WLHhrigZyxA