Close

50 Hyundai-autoa polttokennoautojen yhteiskäyttöpalvelulle

Hyundai luovutti 50 ix35 Fuel Cell -polttokennoautoa autojen yhteiskäyttöyritykelle BeeZerolle. Autot tulevat saataville Münchenin keskustassa ja lähialueilla. 600 kilometrin toimintasäteellään Hyundai ix35 Fuel Cell on omiaan retkille Baijerin järville ja vuorille.

Linden BeeZerolla on maailman ensimmäinen autojen yhteiskäyttöpalvelu, jossa on tarjolla vain vetoautoja –  ilman haitallisia päästöjä ajon aikana

Hyundai on ainoa autonvalmistaja maailmassa, jolla on mallistossaan sekä hybridi, lataushybridi että sähkö- ja polttokennoauto.

 

csm_hyundai_motor_hands_over_50_cars_to_beezero_4800x290

 

BeeZero yhdistää kaksi liikkumisen trendiä: autojen yhteiskäytön ja 0-päästöt. ”BeeZeron edistyksellinen konsepti ja Hyundain johtava rooli polttokennoteknologiassa ovat täydellinen parivaljakko”, sanoi Thomas A Schmid, Hyundai Motor Europen operatiivinen johtaja. ”Polttokennoteknologia ja 0-päästöinen autoilu ovat valmiina arkielämään. Luovuttaessamme nyt 50 polttokennoautoa olemme taas askeleen lähempänä tilannetta, jolloin kestävä teknologia on kaikkien saatavilla.”

 

Lue lisää