Uusi Hyundai i30 vie sinut seuraavalle tasolle. Täysin uusi Hyundai i30 puhuttelee kaikkia – sinkkuja, perheitä, nuoria ja nuorekkaita. Ajaton muotoilu, kehittyneet yhdistettävyystoiminnot ja kattava paketti Hyundain turvallisuusteknologiaa lisäävät vetovoimaa. Uusi i30 on meidän aikamme auto.

Palkittu testivoittaja

Täysin uusi i30 on saanut Red Dot Honorable Mention -kunniamaininnan kilpailukykyisestä muotoilustaan. Aikaisemmin tänä vuonna uusi i30 sai iF Design -palkinnon. Lisäksi uusi Hyundai i30 meni heti ensimmäisessä AutoBild -vertailussa tanakasti kärkeen!

> Koeaja Hyundai-jälleenmyyjälläsi  

> Tutustu täysin uuteen i30-malliin tästä

 

Hyundai tyytyväisyystakuu

Hyundai tyytyväisyystakuu on maksuton lisäturva uuden sukupolven Hyundai i30-mallin ostajalle. Voit 30 päivän kuluessa ensirekisteröinnistä palauttaa auton, mikäli olet tyytymätön autoosi. Riittää, että kerrot, mihin et ole tyytyväinen. Palautteesi avulla kehitämme toimintaamme. Voit siis täysin turvallisin ja tyytyväisin mielin valita uuden sukupolven Hyundai i30-mallin.

Hyundai-autojen laatu on kansainvälisten tutkimus- ja testitulosten mukaan erittäin korkealla tasolla, mm. kolme ykkössijaa AutoBildin laajassa laaturaportissa, tuorein vuodelta 2016. Lisäksi Hyundai tarjoaa Euroopassa ainutlaatuisen viiden vuoden takuun ilman kilometrirajoitusta.* Takuuaikaan kuuluvat myös maksuttomat kuntotarkastukset määräaikaishuoltojen välillä ja Hyundai tieturva.

Hyundai tyytyväisyystakuu on kertaluonteinen turva, joka myönnetään yhdelle asiakkaalle yhteen uuden sukupolven i30-autoon. Mikäli et ole tyytyväinen ostamaasi uuden sukupolven Hyundai i30-autoon, voit palauttaa sen ostopaikkaan 30 päivän sisällä ensirekisteröinnistä. Hyundai tyytyväisyystakuu koskee yksityiskäyttöön hankittua, käteisellä tai osamaksulla ostettua uuden sukupolven i30-autoa. Hyundai tyytyväisyystakuu ei koske ammatti- eikä kilpailukäytössä ollutta eikä jälleenmyyntitarkoitukseen hankittua ajoneuvoa.

Huolehdi, että palautettava auto on kauttaaltaan puhdas ja virheetön, mahdolliset pesu- ja kunnostuskustannukset vähennetään palautettavasta summasta. Mukana tulee olla kaikki autoon kuuluvat vakiovarusteet sekä kauppahintaan kuuluneet lisävarusteet. Ajokilometrejä palautettavassa autossa saa olla enintään 5.000 km.

Hyundai lunastaa uuden sukupolven i30-autosi ja palauttaa ostohinnan vähennettynä auton toimituskuluilla. Mikäli autossa on ollut rahoitussopimus, palautettavasta summasta vähennetään jäljellä olevan luoton määrä (maksetaan rahoitusyhtiölle) sekä siihen liittyvät rahoituskustannukset, mm. korko, perustamiskulut.

 

takuu_5v_rgb_72dpi_176x122

*Hyundain viiden vuoden takuu ilman kilometrirajaa koskee vain niitä Hyundai-ajoneuvoja, jotka alun perin on myynyt valtuutettu Hyundai-jälleenmyyjä loppuasiakkaalle, kuten takuuehdoissa esitetään.