Close

Omistajalle.

Tutustu autoosi ja palveluihimme

Uuden auton omistajana voi mennä hetki, ennen kuin auton kaikki ominaisuudet tulevat tutuiksi. Tuleva auto saattaa kutitella mielessä ennen saapumistaan – tarjoamme sinulle mahdollisuuden lukea esimerkiksi autosi käyttöohjekirjan jo etukäteen.

Kattavat palvelumme on tarkoitettu kaikille nykyisille ja tuleville Hyundai-kuljettajille.

Tutustu käyttöohjeisiin

Käyttöohjekirjat

Käyttöohjekirjasta löytyy usein vastaus autoon liittyviin kysymyksiin. Saatat myös löytää jonkin aiemmin huomaamatta jääneen varusteen autostasi, tai ymmärtää jonkin kuljettajaa avustavan järjestelmän toimintaperusteet paremmin, kun on lukenut asiasta.

Lue lisää

Renkaat

Renkailla on suuri merkitys auton käyttäytymiseen ja liikenneturvallisuuteen ja ne vaikuttavat myös energiankulutukseen. Tutustu EU-rengasmerkintöihin ja Hyundain ensiasennusrenkaisiin.

Lue lisää

Bluelink

Bluelink-sovellus pitää sinut yhteydessä autoosi missä ja milloin vain. Voit lähettää tulevan määränpääsi auton navigaattoriin odottamaan sitä, että käynnistät auton ja lähdet matkaan, tai tarkistaa, tuliko auton ovet varmasti lukkoon, vaikka olisit kaukana autostasi.

Lue lisää

Ohjelmistopäivitykset

Hyundain navigointilaitteiden karttoja – ja kiihtyvässä tahdissa muitakin ohjelmistoja – voi päivittää joko itse tai asioimalla valtuutetussa Hyundai-huollossa.

Lue lisää

Charge myHyundai

Charge myHyundai on palvelu kaikille Hyundai-sähköautojen kuljettajille. Charge myHyundai on helppokäyttöinen ja kattava palvelu, joka kerää yhdelle käyttäjätilille usean latauspalveluntarjoajan palvelut.

Lue lisää

Takuu

Hyundai myöntää Suomessa yksityiskäyttöön 1.8.2020 ja sen jälkeen käyttöönotetuille autoille viiden (5) vuoden takuun ilman kilometrirajaa. Takuu-sivulla kerromme takuun sisällöstä ja ehdoista tarkemmin.

Lue lisää
Hyundai tieturva

Tieturva

Hyundai Tieturva auttaa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä, jos olet pulassa tien päällä. Jos matkanteko keskeytyy teknisen vian tai liikennevahingon vuoksi, Hyundai-tieturva välittää paikalle hinausauton ja muut tarpeelliset palvelut

Lue lisää

Pelastuskortit

Pelastuskortit antavat pelastushenkilökunnalle onnettomuuspaikalla tärkeää tietoa ajoneuvon rakenteesta. Pelastuskortit on tarkoitettu vain pelastusorganisaatioiden koulutettujen asiantuntijoiden käyttöön, mutta voit halutessasi tulostaa sellaisen autoosi.

Lue lisää

Kaista

Hyundai Kaista on Hyundai-autojen omistajille ja haltijoille tarkoitettu verkkopalvelu. Kaistalle rekisteröityneenä voit tilata uutiskirjeemme ja pääset katsomaan autosi sähköistä huoltokirjaa.

Kirjaudu Kaistalle