Merkkihuolto tuntee autosi paremmin kuin muut.
Pyydä hintalupaus seuraavalle määräaikaishuollolle!

Hyundai-merkkihuollot antavat hintalupauksen autosi seuraavalle määräaikaishuollolle. Kun ostat uuden Hyundain, pyydä hintalupaus ensimmäiselle määräaikaishuollolle. Ja ensimmäisen määräaikaishuollon jälkeen Hyundai-merkkihuolto antaa hintalupauksen myös seuraavalle määräaikaishuollolle.

Katso lähin Hyundai-merkkihuolto

Säilytä autosi aitona Hyundaina

Toivottamme sinut ja autosi tervetulleeksi ammattitaitoisiin ja osaaviin  käsiimme. Hyundai-autosi huoltoväli on yksi vuosi tai mallista riippuen  10 000 – 30 000 kilometriä – kumpi täyttyy ensin. Oikea paikka huollattaa autosi on Hyundai-merkkihuolto.

Tarkista autosi huoltovälit

Hyundai-merkkihuollossa autosi arvo säilyy

Huollattamalla autosi valtuutetussa Hyundai-huollossa tiedät, että autosi huoltaa Hyundain kouluttama, autosi tunteva mekaanikko ja että autosi säilyy aitona Hyundaina. Käytössämme on aina uusimmat Hyundain testilaitteistot ja merkki- sekä mallikohtaiset työkalut ja käytämme vain Hyundain alkuperäisiä tai hyväksymiä varaosia. Työlle ja varaosille annamme aina takuun. Myös koritarkastus on osa määräaikaishuoltoa.

Asioimalla Hyundai-huollossa varmistat myös autosi takuun säilymisen. Mikäli autossasi on tehtaalla asennettu navigointilaite, on MapCare-karttapäivitys osa huoltoa. Päivitämme veloituksetta navigaattorisi kartat, mikäli uudemmat karttaversiot on julkaistu.

Huollon yhteydessä tarkistamme, onko autoosi avoimia laadunparannuskampanjoita. Mahdolliset korjaustoimenpiteet voi tehdä vain valtuutettu merkkihuolto. Laadunparannuskampanjat ovat asiakkaalle maksuttomia.