Hyundai-huoltoverkoston ajankohtaisia etuja

KONA Electricin vetokoukku ja pyöräteline asennettuna 1 490 €*

Kuljeta polkupyörää turvallisesti laadukkaassa telineessä. Hyvässä kuljetustelineessä pyörä ei pääse liikkumaan matkan aikana. Vetokoukun saa asentaa vain KONA Electric MY20.5 tai MY21 64 kWh -malliin.

*Hinta ei sisällä lisärekisterikilpeä. Lisäkilven voi tilata Traficomin palvelusta.

 

Hyundai-jälleenmyyjät

 

Tuulilasinpyyhkimen sulat vaihdettuna 25 €

Hinta voimassa huollon yhteydessä. Sisältää vaihtotyön ja Flat Blade -sulat, jotka pyyhkivät tarkasti ja huolellisesti tuulilasin pinnan.

 

Hyundai-jälleenmyyjät

 

Tavaratilan kaukalomatto 59 €

Auton tavaratilaan räätälöity matto on helppo puhdistaa ja tarvittaessa vaikka pestä. Tavaratilan verhoilu pysyy siistimpänä ja autosi ilme huolitellumpana, kun kura ja pienet roskat on helppo kopistella pois. Hinta on voimassa kaikkiin saatavilla oleviin mattoihin.

 

Hyundai-jälleenmyyjät

 

Lukkopulttisarja 39 €

Alumiinivannesarja pysyy varmemmin autossasi, kun käytät lukkopultteja. Tällöin renkaiden irrottaminen vaatii juuri sinun pultteihisi sopivan yksilöllisen avaimen, ja pitkäkyntiset jäävät nuolemaan näppejään.

 

Hyundai-jälleenmyyjät

 

Maalikynä 15,90 €

Maalikynällä eli korjauskynällä voi helposti itse korjata pieniä naarmuja ja kolhuja auton maalipinnassa. Pikkuvauriot onkin syytä korjata viipymättä. Näin varmistetaan, ettei korroosio pääse koripelteihin. Ostamalla maalikynän valtuutetusta Hyundai-liikkeestä saat juuri sinun autoosi oikean sävyn.

 

Hyundai-jälleenmyyjät