Lataaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Charge myHyundai – Euroopan laajin julkinen latausverkosto käytössäsi.

Sähköauton tai plug-in-hybridin lataaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tervetuloa Charge myHyundain käyttäjäksi – kattava ja helppokäyttöinen julkinen latausratkaisu tuo käyttöösi 310 000 latauspistettä 29 maassa ympäri Eurooppaa.

Charge myHyundai -latauspalvelu

Yksi sovellus. Yksi kortti. Yksi lasku. Kattava latausverkosto.

 • Suomessa yli 2 600 latauspistettä, joiden operaattoreina toimivat mm. Virta, Recharge, K-Lataus ja EVBox
 • Ympäri Eurooppaa käytettävissä 310 000 latauspistettä 29 maassa
 • Lataaminen eri maissa onnistuu yhdellä sopimuksella e-roaming-periaatteella
 • Kaikkien latauskertojen tiedot ja laskut kertyvät helposti löydettäviksi Charge myHyundai -verkkoportaaliin ja -älypuhelinsovellukseen
 • Ei enää huolta useiden tilien hallinnoimisesta
 • Järkevät tariffimallit moniin käyttötarpeisiin

 

Hyödynnä etu
Charge myHyundai -palvelun käyttäjänä saat uuteen IONIQ 5:een IONITY Premium -lisäpaketin vuodeksi ilman kuukausimaksua. Rekisteröidy 30.6.2022 mennessä.

Lisätietoja Charge myHyundai -palvelusta

 

Jo yli 310 000 latauspistettä

Charge myHyundain myötä käytettävissä on kattava, koko Euroopan laajuinen julkinen latauspalvelu. Kuljettajat voivat käyttää useiden eri operaattorien latausasemia ilman erillisiä sopimuksia. Latausverkoston kartta, tuotetiedot, tariffit ja käyttäjätilin hallintatoiminnot löytyvät kätevästi Charge myHyundai -mobiilisovelluksesta ja -verkkoportaalista. Suomessa latauspisteitä on jo yli 2 600.

Charge myHyundai -sovellus on helppokäyttöinen kaikilla laitteilla

Etsi latauspisteitä

 

Ympäristöystävällistä sähköä

Sähköauto ei tuota lainkaan ajonaikaisia CO2-päästöjä. Ympäristöystävällinen ajaminen vaatii kuitenkin sen, että autoon ladattu sähkö on tuotettu ympäristöystävällisesti, tai että jokaista latauskertaa kohti syötetään vastaava määrä ympäristöystävällisesti tuotettua sähköä sähköverkkoon. Tämä käytetyn energiamäärän tasaus tehdään niin kutsutuilla alkuperätakuilla.

Alkuperätakuut takaavat, että syötettävä virta on aina peräisin eurooppalaisista tuulivoimaloista. Tällä tavoin Charge myHyundai tukee ympäristöystävällistä sähköntuotantotapaa.

Lue lisää

 

Sopiva tariffimalli kaikkiin tarpeisiin

Charge myHyundai tarjoaa kolme tariffimallia, joista löydät varmasti omiin ajotarpeisiisi soveltuvan hinnoittelumallin. Maksaminen on aina helppoa ja saat yhden selkeän laskun kuukaudessa.

Flex

Ajatko tavallisesti melko lyhyitä matkoja ja lataatko useimmiten kotona? Joustava Flex-tariffimme antaa vapauden ladata missä ja milloin tahansa ilman kiinteää kuukausimaksua. Suosittelemme tätä vaihtoehtoa pääasiassa kaupungissa ajaville ja plug-in-hybridin omistajille.

Tariffin mukaiset hinnat voivat vaihdella latausasemakohtaisesti, varmista voimassaolevat hinnat ennen latausta Charge myHyundai-sovelluksesta.

Smart

Lataatko pääasiassa julkisilla latausasemilla? Voit hyödyntää Flex-sopimusta edullisempia hintoja laajassa  latauspalveluverkostossa. Tämä on fiksu valinta pitempiä matkoja ajaville ja täyssähköauton omistajille.

Tariffin mukaiset hinnat voivat vaihdella latausasemakohtaisesti, varmista voimassaolevat hinnat ennen latausta Charge myHyundai-sovelluksesta.

Easy

Elämä on helpompaa Easy-tariffin ansiosta. Kiinteä hinnoittelu takaa mielenrauhan vakiohintojen ansiosta. Maksat aina saman hinnan latausnopeuden (normaali- tai pikalataus) mukaan.

Tariffin mukaiset hinnat voivat vaihdella latausasemakohtaisesti, varmista voimassaolevat hinnat ennen latausta Charge myHyundai-sovelluksesta.

 

 

Sähköauton suurteholataus IONITY-latausasemilla

 • Euroopan johtava sähköautojen suurteholatausverkosto (HPC) käytettävissäsi
 • Tällä hetkellä IONITY-suuteholatauspisteitä on Suomessa kolmessa paikassa yhteensä kuusi latauspistettä: Lahti Neste K Karisto, Hämeenlinna K-citymarket Tiiriö sekä Paimio Neste K.
 • Latauspisteiden latausteho jopa 350 kW
 • Helppo käyttö ja maksaminen Charge myHyundain avulla
 • Pian yli 400 latausasemaa Euroopan tärkeimpien moottoriteiden varsilla

IONITY Premium

IONITY Premium on erillinen lisäpakettina saatava valinnainen vaihtoehto erillisellä kuukausimaksulla. IONITY Premium -lisäpaketilla suurteholataus IONITY-asemilla on erittäin edullista.

Uusiin Hyundai IONIQ 5 -autoihin, joihin Charge myHyundai -tili aktivoidaan kesäkuun 2022 loppuun mennessä, IONITY Premium -lisäpaketti tarjotaan vuodeksi ilman kuukausimaksua.

IONITY Lite

Tammikuun 2022 aikana saataville tulee lisäksi vaihtoehtoinen IONITY Lite -lisäpaketti pienemmällä kuukausimaksulla ja varsin kilpailukykyisellä hinnoittelulla.

 

 

Tutustu IONITY-latausasemiin

 

IONITY-suurteholataus on osa Charge myHyundai-latauspalvelua

Lataa sovellus ja löydät aina latauspisteen, missä tahansa liikutkin.

Voit myös parantaa Charge myHyundai -käyttökokemusta iOS- tai Android-applikaation reitinsuunnittelutoiminnolla, joka auttaa sinua löytämään latauspisteen helposti määränpään läheltä tai reitin varrelta.

Charge myHyundai -sovelluksessa on myös reitinsuunnittelutoiminto

Voit ladata sovelluksen puhelimeesi seuraavista linkeistä:

   

 

IONIQ 5

IONIQ 5

 • Akkukapasiteetti jopa 72,6 kWh
 • Toimintamatka sähköllä jopa 481 km
 • Latausaika (10–80 %) 18 minuuttia

 

Tutustu

Kona Electric

KONA Electric

 • Akkukapasiteetti jopa 64 kWh
 • Toimintamatka sähköllä jopa 484 km
 • Latausaika (10–80 %) 47 minuuttia

 

Tutustu

Sähköautojen kulutuksen ja toimintamatkan mittaustavan (WLTP) ilmoitetut arvot on tarkoitettu eri automallien väliseen vertailuun. Ne perustuvat keskivertoajoa jäljittelevään WLTP (Worldwide harmonised Light-duty Vehicles Test Procedure) -mittaukseen, eivätkä ne kuvaa auton kulutusta kaikissa olosuhteissa. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lisävarusteet, rengastus sekä auton kuormaus. Kylmissä olosuhteissa sähköauton toimintamatka lyhentyy huomattavasti, ja hetkellisesti kulutus voi olla jopa moninkertainen ilmoitettuun WLTP-lukemaan verrattuna. Latausteho ja -aika voivat vaihdella ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, auton sisäisen laturin tehosta ja voiko se hyödyntää yhtä vai kolmea vaihetta, kiinteistön sähköliittymän kapasiteetista, lämpötilasta, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä. Erityisesti talviolosuhteissa pikalataus saattaa hidastua huomattavasti. Latausajat ovat arvioituja latausaikoja, esim. 350 kW -latausasemassa auton vastaanottama teho ei ole 350 kW.

 

Tarvitsetko lisätietoja tai apua?

Ota yhteyttä Charge myHyundai-tukipalveluun!

 

Charge myHyundai -palvelun tarjoaa Digital Charging Solutions GmbH, Brunnenstraße 19-21, 10119 Berliini, Saksa.

Palvelun piiriin kuuluva latausverkosto laajenee jatkuvasti. Charge myHyundain kautta käytettävien latauspisteiden määrä kuitenkin vaihtelee maakohtaisesti ja riippuu sopimusjärjestelyistä Digital Charging Solutions GmbH:n ja latauspisteoperaattorien välillä. Hyundai Motor Europe GmbH tai Hyundai Motor Finland Oy eivät ota mitään vastuuta latausinfrastruktuurin toiminnasta, käytettävyydestä tai lataustehosta.