Lataaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Charge myHyundai – Euroopan laajin julkinen latausverkosto käytössäsi.

Charge myHyundai on helppokäyttöinen ja kattava palvelu, joka tarjoaa pääsyn yhteen Euroopan laajimmista julkisista sähköautojen latausverkoista. Charge myHyundai syöttää verkkoon nyt 100 % ympäristöystävällisesti tuotettua energiaa tasatakseen jokaisen verkkonsa lataustapahtuman.

Yksi sovellus. Yksi kortti. Yksi lasku. Kattava latausverkosto.

 • Suomessa yli 2 600 latauspistettä, joiden operaattoreina toimivat mm. Virta, Recharge, K-Lataus ja EVBox
 • Käytössäsi on yli 355 000 julkista latausasemaa 29 maassa ympäri Eurooppaa
 • Lataaminen eri maissa onnistuu yhdellä sopimuksella operaattorista riippumatta e-roaming-periaatteella
 • Kaikkien latauskertojen tiedot ja laskut kertyvät helposti löydettäviksi Charge myHyundai -verkkoportaaliin ja -älypuhelinsovellukseen
 • Ei enää huolta useiden tilien hallinnoimisesta
 • Järkevät tariffimallit moniin käyttötarpeisiin
 • Charge myHyundai tukee ympäristöystävällistä sähköntuotantoa.

Lisätietoja Charge myHyundai -palvelusta

 

Lataaminen on helppoa ja yksinkertaista

Charge myHyundai verkkoportaalista löydät latausverkkokarttan, tariffit, laskut ja tilihallinnan.

Charge myHyundai -sovellus on helppokäyttöinen kaikilla laitteilla

Latauskartta

Sopiva tariffimalli kaikkiin tarpeisiin

Charge myHyundain tariffivaihtoehdoista löytyy sopiva malli erilaisiin ajotarpeisiin. Flex-, Smart- ja Easy-tariffit on hinnoiteltu siten, että niistä löytyy sopiva versio niin plug-in-hybridiä kuin täyssähköautoa lataavalle kertyvistä ajomatkoista riippumatta.

Flex

Ajatko tavallisesti melko lyhyitä matkoja ja lataatko useimmiten kotona? Joustava Flex-tariffimme antaa vapauden ladata missä ja milloin tahansa ilman kiinteää kuukausimaksua. Suosittelemme tätä vaihtoehtoa pääasiassa kaupungissa ajaville ja plug-in-hybridin omistajille.

Tariffin mukaiset hinnat voivat vaihdella latausasemakohtaisesti, varmista voimassaolevat hinnat ennen latausta Charge myHyundai-sovelluksesta.

Smart

Lataatko pääasiassa julkisilla latausasemilla? Voit hyödyntää Flex-sopimusta edullisempia hintoja laajassa  latauspalveluverkostossa. Tämä on fiksu valinta pitempiä matkoja ajaville ja täyssähköauton omistajille.

Tariffin mukaiset hinnat voivat vaihdella latausasemakohtaisesti, varmista voimassaolevat hinnat ennen latausta Charge myHyundai-sovelluksesta.

Easy

Elämä on helpompaa Easy-tariffin ansiosta. Kiinteä hinnoittelu takaa mielenrauhan vakiohintojen ansiosta. Maksat aina saman hinnan latausnopeuden (normaali- tai pikalataus) mukaan.

Tariffin mukaiset hinnat voivat vaihdella latausasemakohtaisesti, varmista voimassaolevat hinnat ennen latausta Charge myHyundai-sovelluksesta.

Lataa sovellus ja löydät aina latauspisteen, missä tahansa liikutkin.

Voit parantaa Charge myHyundai -käyttökokemustasi älypuhelinsovelluksella, joka on saatavana iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin. Sovellus auttaa löytämään latauspisteitä käyttämällä suodattimia kuten pistoketyyppi tai latausnopeus. Jotkut toimijat näyttävät sovelluksessa myös lataushinnat ja vapaana olevat latauspaikat. Charge myHyundai -sovelluksessa on myös navigointitoiminto.

Charge myHyundai -sovelluksessa on myös reitinsuunnittelutoiminto

Voit ladata sovelluksen puhelimeesi seuraavista linkeistä:

   

 

Ympäristöystävällistä sähköä

Sähköauto ei tuota lainkaan ajonaikaisia CO2-päästöjä. Ympäristöystävällinen ajaminen vaatii kuitenkin sen, että autoon ladattu sähkö on tuotettu ympäristöystävällisesti, tai että jokaista latauskertaa kohti syötetään vastaava määrä ympäristöystävällisesti tuotettua sähköä sähköverkkoon. Tämä käytetyn energiamäärän tasaus tehdään niin kutsutuilla alkuperätakuilla.

Alkuperätakuut takaavat, että syötettävä virta on aina peräisin eurooppalaisista tuulivoimaloista. Tällä tavoin Charge myHyundai tukee ympäristöystävällistä sähköntuotantotapaa.

Lue lisää

 

Sähköauton suurteholataus IONITY-latausasemilla

 • Euroopan johtava sähköautojen suurteholatausverkosto (HPC) käytettävissäsi
 • Tällä hetkellä IONITY-suuteholatauspisteitä on Suomessa kolmessa paikassa yhteensä kuusi latauspistettä: Lahti Neste K Karisto, Hämeenlinna K-citymarket Tiiriö sekä Paimio Neste K.
 • Latauspisteiden latausteho jopa 350 kW
 • Helppo käyttö ja maksaminen Charge myHyundain avulla
 • Pian yli 400 latausasemaa Euroopan tärkeimpien moottoriteiden varsilla

IONITY Premium

IONITY Premium on erillinen lisäpakettina saatava valinnainen vaihtoehto erillisellä kuukausimaksulla. IONITY Premium -lisäpaketilla suurteholataus IONITY-asemilla on erittäin edullista.

Uusiin Hyundai IONIQ 5 -autoihin, joihin Charge myHyundai -tili aktivoidaan kesäkuun 2022 loppuun mennessä, IONITY Premium -lisäpaketti tarjotaan vuodeksi ilman kuukausimaksua.

IONITY Lite

Tammikuun 2022 aikana saataville tulee lisäksi vaihtoehtoinen IONITY Lite -lisäpaketti pienemmällä kuukausimaksulla ja varsin kilpailukykyisellä hinnoittelulla.

 

 

Tutustu IONITY-latausasemiin

 

IONITY-suurteholataus on osa Charge myHyundai-latauspalvelua

 

 

IONIQ 5

IONIQ 5

 • Akkukapasiteetti jopa 72,6 kWh
 • Toimintamatka sähköllä jopa 481 km
 • Latausaika (10–80 %) 18 minuuttia

 

Tutustu

Kona Electric

KONA Electric

 • Akkukapasiteetti jopa 64 kWh
 • Toimintamatka sähköllä jopa 484 km
 • Latausaika (10–80 %) 47 minuuttia

 

Tutustu

Sähköautojen kulutuksen ja toimintamatkan mittaustavan (WLTP) ilmoitetut arvot on tarkoitettu eri automallien väliseen vertailuun. Ne perustuvat keskivertoajoa jäljittelevään WLTP (Worldwide harmonised Light-duty Vehicles Test Procedure) -mittaukseen, eivätkä ne kuvaa auton kulutusta kaikissa olosuhteissa. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lisävarusteet, rengastus sekä auton kuormaus. Kylmissä olosuhteissa sähköauton toimintamatka lyhentyy huomattavasti, ja hetkellisesti kulutus voi olla jopa moninkertainen ilmoitettuun WLTP-lukemaan verrattuna. Latausteho ja -aika voivat vaihdella ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, auton sisäisen laturin tehosta ja voiko se hyödyntää yhtä vai kolmea vaihetta, kiinteistön sähköliittymän kapasiteetista, lämpötilasta, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä. Erityisesti talviolosuhteissa pikalataus saattaa hidastua huomattavasti. Latausajat ovat arvioituja latausaikoja, esim. 350 kW -latausasemassa auton vastaanottama teho ei ole 350 kW.

 

Tarvitsetko lisätietoja tai apua?

Ota yhteyttä Charge myHyundai-tukipalveluun!

 

Charge myHyundai -palvelun tarjoaa Digital Charging Solutions GmbH, Brunnenstraße 19-21, 10119 Berliini, Saksa.

Palvelun piiriin kuuluva latausverkosto laajenee jatkuvasti. Charge myHyundain kautta käytettävien latauspisteiden määrä kuitenkin vaihtelee maakohtaisesti ja riippuu sopimusjärjestelyistä Digital Charging Solutions GmbH:n ja latauspisteoperaattorien välillä. Hyundai Motor Europe GmbH tai Hyundai Motor Finland Oy eivät ota mitään vastuuta latausinfrastruktuurin toiminnasta, käytettävyydestä tai lataustehosta.