Close

Hyundai Live Services.

Perille sujavasti ja helposti

Hyundai Live -palvelu auttaa löytämään huoltoasemat ja latauspaikat – ja niiden hinnat*. Navigoidessa Hyundai Live täydentää karttadataa ajantasaisilla liikenne- ja säätiedoilla.

Reaaliaikainen reititys

Navigoidessa reitinlaskenta tehdään tehokkaalla Bluelink-palvelimella, ei autossa olevassa navigointilaitteessa. Bluelink täydentää karttapohjan tietoja ajantasaisella liikennetiedolla ja ohjaa sinut sujuvinta reittiä perille.

Bluelink auttaa

Parempaa liikennetietoa – parempaa navigointia

Bluelink-palvelimella on karttapohjan data täydentävää tietoa, kuten liikenne- ja ruuhkatiedot, historiatietoon perustuvia ennusteita ja runsaasti tehoa reitinlaskentaan. Kaikki tämä tukee täsmällistä reittiopastusta ja matka-ajan arvioimista.

Bluelink

Päivitys joka viides minuutti

Liikennetiedot päivitetään joka viides minuutti. Jos reitin uudelleenlaskenta on tarpeen, se tehdään automaattisesti auton sen hetkisen sijainnin perusteella.

Bluelink
Livservices - Nopeuskamera

Ilmoitus valvontakameroista

Navigointilaite ilmoittaa reitilläsi olevista liikennevalvontakameroista niissä maissa, joiden lainsäädäntö sen sallii. Ylinopeussakkojen välttämisessä vakionopeussäädin on iso apu – vauhti ei pääse tahattomasti nousemaan liiaksi, eikä siten tarvitse säikkyä kameroitakaan.

Huoltoasemat ja latauspaikat

Voit navigoida reittisi varrella oleville huoltoasemille tai latauspaikoille. Voit myös vertailla polttoaineiden hintoja tai tarkistaa vapaat latausasemat. Monet palveluntarjoajat ilmoittavat tiedot, mutta eivät kaikki.

Ei enää huolta toimintamatkasta

Sähköauton akun varaustila hupenee kun matka etenee, mutta ei huolta: Hyundain täyssähköautomallit, joissa on Bluelink, näyttävät reaaliaikaista tietoa latauspaikoista sijaintisi perusteella. Osa palveluntarjoajista ilmoittaa myös vapaat latauspisteet ja niiden tyypin (pika- tai peruslataus, pistoketyyppi).

Valinta on sinun

Voit etsiä huoltoaseman tai latauspaikan sijaintisi tai määränpääsi läheltä – tai suunnitella reittisi niin, että polttoaineen täydennys tai akun lataaminen sujuu samalla matkan tauottamiseen.

Blelink lähin bensa-asema
Liveservices - sää

Sääennuste

Kiinnostaako matkan tai määränpään sääennuste? Foreca toimittaa säätiedot kaikkiin Hyundaihin, joissa on Bluelink.

POI

Mielenkiintoisia kohteita

Ravintoloita, apteekkeja, Hyundai-liikkeitä: löydät kaiken läheltäsi ja saat reittiopastuksen perille asti.