Close

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä on Hyundai Motor Finland Oy, y-tunnus: 1633733-7. Arvontaan voi osallistua 30.7.2023 klo 24.00 asti tykkäämällä Instagramissa tai Facebookissa olevasta arvontajulkaisusta, seuraamalla Hyundai Finlandin Instagram/Facebook-sivua ja kommentoimalla arvontajulkaisua. Arvonnan voittajaan olemme yksityisviestillä yhteydessä maanantaina 31.7.2023. Mikäli emme tavoita voittajaa 2.8.2023 mennessä, arvomme palkinnon seuraavalle.

Palkinnot arvotaan kaikkien osallistujien kesken 31.7.2023. Yksi henkilö saa osallistua arvontaan vain yhden kerran Facebookissa ja yhden kerran Instagramissa. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita tai muihin kanaviin tulleita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan neljä voittajaa Instagramissa ja kolme voittajaa Facebookissa. Palkintoa tai sen osaa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi eikä siirtää toiselle henkilölle. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti yksityisviestillä.

Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.

Pidätämme oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet arvonnan sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen arvonnassa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Facebook tai Instagram eivät ole osallisena arvonnassa eivätkä hallinnoi tai sponsoroi arvontaa.