Close

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä on Hyundai Motor Finland Oy, y-tunnus: 1633733-7. Arvontaan voi osallistua 2.-6.11.2022 täyttämällä arvontalomakkeen osoitteessa https://www.lyyti.in/Hyundain_WRC_FORUM8_Rally_Japan_arvonta_3337.

Palkinnot arvotaan kaikkien osallistujien kesken 7.11.2022. Yksi henkilö saa osallistua arvontaan vain yhden kerran. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita tai muihin kanaviin tulleita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan viisi (5) WRC+ All Live -palvelun käyttöoikeutta. Palkintoa tai sen osaa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan arvontalomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen. Yhteystietoja käytetään vain tähän arvontaan.
Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla, ja samalla toimitetaan koodi WRC+ All Live -palveluun.

Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.

Pidätämme oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet arvonnan sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen arvonnassa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Facebook tai Instagram eivät ole osallisena arvonnassa eivätkä hallinnoi tai sponsoroi arvontaa.