Close

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä on Hyundai Motor Finland Oy, y-tunnus: 1633733-7. Arvontaan voi osallistua 13.2.2024 klo 24.00 täyttämällä arvontalomakkeen. Arvonnan voittajaan olemme yksityisviestillä yhteydessä keskiviikkona 14.2.2024.

Palkinnot, viisi (5) WRC+ All Live -koodia, arvotaan kaikkien osallistujien kesken 14.2.2024. Yksi henkilö saa osallistua arvontaan vain yhden kerran. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita tai muihin kanaviin tulleita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan viisi voittajaa. Palkintoa tai sen osaa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi eikä siirtää toiselle henkilölle. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.

Pidätämme oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet arvonnan sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen arvonnassa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Facebook tai Instagram eivät ole osallisena arvonnassa eivätkä hallinnoi tai sponsoroi arvontaa.