Tucson_sisa_940

Hyundai yritysautoksi

  • myynyt Euroopassa yli kuusi miljoonaa autoa
  • työllistää lähes 100 000 ihmistä
  • Interbrandin listauksen mukaan maailman 35. arvokkain brändi (2016) ja kuudenneksi arvokkain autobrändi
  • myynti vuonna 2016 yli 4,86 miljoonaa autoa yli 250 maassa
  • tuotantolaitoksia, tekniikka- ja muotoilukeskuksia eri puolilla maailmaa
  • maailman suurin autotehdas Ulsanissa, Etelä-Koreassa
  • kaksi tuotantolaitosta Euroopassa, samoin tutkimus- ja tuotekehityskeskus

Hyundain mallisto on markkinoiden monipuolisimpia – A-segmentin pikkuautosta D-segmentin perheautoon ja suureen edustusluokan maasturiin – ja sopii myös yritysautoiksi. Moderni design, premium-luokan laatu, edistyksellinen teknologia ja tehokkaat moottorit tarkoittavat, että Hyundailla on aina oikea ratkaisu autoiluun.

Yritysmyynnissä on myös ekoedullinen Hyundai ix35 Fuel Cell -polttokennoauto, ensimmäinen laatuaan sarjatuotannossa.

ix35_fc_tuulivoimalat_940x492

Hyundain uusi IONIQ-mallisto tarjoaa ensimmäisenä maailmassa kolme sähköistä voimalinjaa samassa korimallissa: IONIQ hybrid ovat juuri tulleet Suomen markkinoille. Seuraavaksi myyntiin tulee IONIQ electric, täyssähköauto vuonna 2017 ja vielä IONIQ plug-in, lataushybridi.

ioniq_range_1000x366

Modernit tuotantolaitokset, laajasti tunnustetut laatustandardit ja prosessit sekä taitava henkilökunta tuottavat yhdessä korkealaatuisia ajoneuvoja. Mallisto on kerännyt  myös kansainvälisesti arvostettuja muotoilupalkintoja. Autojen laadun ovat tunnistaneet ja tunnustaneet niin media kuin yhä kasvava joukko asiakkaita, jotka ovat valinneet Hyundain sekä henkilökohtaiseen että yrityskäyttöön.

Jokainen eurooppalaiselle asiakkaalle myyty Hyundai-auto on rakennettu laadukkaasti. Hyundai myös testaa autojaan laajasti Euroopan teillä ja testikeskuksessaan, kuuluisalla Nürburgringillä Saksassa. Hyundai luottaa autojensa laatuun ja myöntää viiden vuoden takuun ilman kilometrirajaa. Takuuaikaan kuuluvat lisäksi tieturva ja kuntotarkastukset määräaikaishuoltojen välissä. Taksit – kaksi vuotta ilman kilometrirajaa. Autovuokraamojen autot – kolme vuotta / 100 000 km.

Katso Hyundai Business-hinnasto tästä