Tucson_sisa_940

Hyundai yritysautoksi

  • myynyt Euroopassa yli 7,5 miljoonaa autoa
  • työllistää lähes 100 000 ihmistä
  • Interbrandin listauksen mukaan maailman 35. arvokkain brändi (2017) ja kuudenneksi arvokkain autobrändi
  • vuonna 2016 myynti oli  yli 4,86 miljoonaa autoa yli 250 maassa, Euroopassa yli 500 000 autoa
  • tuotantolaitoksia, tekniikka- ja muotoilukeskuksia eri puolilla maailmaa
  • maailman suurin autotehdas Ulsanissa, Etelä-Koreassa
  • kaksi tuotantolaitosta Euroopassa, samoin tutkimus- ja tuotekehityskeskus, testirata Nürburgringillä ja Hyundai Motorsportin toimitilat Alzenaussa Saksassa
  • tavoitteena olla johtava aasialainen automerkki Euroopassa vuoteen 2021 mennessä

Hyundain mallisto on markkinoiden monipuolisimpia – A-segmentin pikkuautosta D-segmentin perheautoon ja suureen edustusluokan maasturiin – ja sopii myös yritysautoiksi. Moderni design, premium-luokan laatu, edistyksellinen teknologia ja tehokkaat moottorit tarkoittavat, että Hyundailla on aina oikea ratkaisu autoiluun. Hyundai myös uudistaa mallistoaan aktiivisesti ja tuo markkinoille 14 uutta eco-mallia vuoteen 2020 mennessä: 5 hybridiä, 4 lataushybridiä, 4 sähköautoa ja yhden polttokenno-sähköauton. Hyundai investoi tulevaisuuden liikkumiskonsepteihin, kuten autonomiseen ajamiseen, yhteiskäyttökonsepteihin, yhteystoimintoihin.

Hyundain uusi IONIQ-mallisto tarjoaa ensimmäisenä maailmassa kolme sähköistä voimalinjaa samassa korimallissa: IONIQ hybrid ja IONIQ electric ovat juuri tulleet Suomen markkinoille ja IONIQ plug-in, lataushybridi vuoden 2017 loppupuolella.

ioniq_range_1000x366

Hyundai julkisti Geneven autonäyttelyssä 2017 futuristisen FE Fuel Cell Concept  polttokennokonseptin. Se kertoo, miltä yhtiön polttokennoautojen seuraava sukupolvi voi näyttää.  Kirjaimet FE ovat lyhenne sanoista ”Future Eco”, jotka viittaavat konseptiautossa käytettävään innovatiiviseen ja ympäristöystävälliseen teknologiaan. Hyundai on ollut polttokennoautojen kehityksen eturintamassa jo kahden vuosikymmenen ajan. Konkreettisena osoituksena on ix35 Fuel Cell, joka oli vuonna 2013 maailman ensimmäinen sarjavalmisteinen vetyauto. Uusi FE Fuel Cell Concept edustaa jo Hyundai Motorin neljättä polttokennoautosukupolvea.

Modernit tuotantolaitokset, laajasti tunnustetut laatustandardit ja prosessit sekä taitava henkilökunta tuottavat yhdessä korkealaatuisia ajoneuvoja. Mallisto on kerännyt  myös kansainvälisesti arvostettuja muotoilupalkintoja. Autojen laadun ovat tunnistaneet ja tunnustaneet niin media kuin yhä kasvava joukko asiakkaita, jotka ovat valinneet Hyundain sekä henkilökohtaiseen että yrityskäyttöön.

Jokainen eurooppalaiselle asiakkaalle myyty Hyundai-auto on rakennettu laadukkaasti. Hyundai myös testaa autojaan laajasti Euroopan teillä ja testikeskuksessaan, kuuluisalla Nürburgringillä Saksassa.

Hyundai luottaa autojensa laatuun ja myöntää viiden vuoden takuun ilman kilometrirajaa. Takuuaikaan kuuluvat lisäksi tieturva ja kuntotarkastukset määräaikaishuoltojen välissä.
IONIQ-mallien akkutakuu on kahdeksan vuotta tai 200 000 km, kumpi ensin täyttyy.
Taksit – kaksi vuotta ilman kilometrirajaa. Autovuokraamojen autot – kolme vuotta / 100 000 km.