Ennakkotietoja

Uuden sukupolven i30-mallin 5-ovinen versio on tulossa myyntiin ja hinnastoon kevään kuluessa.
Jätä yhteystietosi tähän ja kutsumme sinut koeajolle heti, kun se on mahdollista.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

i30_2017_1

Uuden sukupolven Hyundai i30
on meidän aikamme auto

Uusi auto, joka on tarkalleen ajan hermolla. Uuden sukupolven Hyundai i30 tulee tyylikkäästi. Suunniteltu, kehitetty, testattu ja valmistettu Euroopassa – kaikille eurooppalaisille, sinkuille, perheille, nuorille ja ”ei niin nuorille”. Ajaton muotoilu, kehittyneet yhteystoiminnot ja erittäin kattava paketti turvavarusteita houkuttelevat.

New Generation i30  –  Design Trailer

 

Ajaton muotoilu

Uuden sukupolven i30 määrittää Hyundai-autojen uuden design-DNA:n. Tarkasti muotoillut pinnat, kapeneva silhuetti ja muotoilun ilmeikkäät yksityiskohdat luovat yksinkertaisen tyylikästä hienostuneisuutta.
Peter Schreyer, Hyundai Motor Groupin muotoilujohtaja kommentoi:
”Näet ja koet uuden hengen tässä uuden sukupolven i30-mallissa. Tässä autossa esittelemme uudelleen muotoillun jäähdyttäjän säleikön: kutsumme sitä Cascading Grilliksi. Siitä tulee Hyundain uusi tunnusmerkki.”

i30_2017_led-lightning_410x238

Modernit LED-ajovalot

Kapean uuden valoryhmän moniprojektoriset LED-valot ovat kirkkaammat ja energiatehokkaammat kuin perinteiset polttimot. Pystysuuntaan sijoitetut LED-päiväajovalot ovat myös etuvilkut.

 

Cascading Grille

Uuden etusäleikön muoto ja yksityiskohdat ovat saaneet inspiraationsa virtaavasta sulasta teräksestä. Se luo tehokkaan vaikutelman sekä voimasta että liikkeestä.

i30_2017_cascading-grille_410x238

 

i30_2017_taka_yla_410x238

Yksityiskohtien dynamiikkaa

Vahvapiirteinen ja kolmiulotteisen vaikutelman luova takaosa parantaa aerodynaamista suorituskykyä ja kiiltävän musta takaspoileri korostaa dynaamisuutta.

 

Modernia eleganssia

Uuden sukupolven i30:n sisätiloissa vaikuttaa vaakasuuntaisen kojelaudan elegantti yksinkertaisuus. ”Kelluvan” kosketusnäytön keskeinen sijainti mahdollistaa yhteystoimintojen, navigaattorin ja viihdekeskuksen intuitiivisen käytön tyylikkäässä ympäristössä, joka ilmentää uuden sukupolven i30-mallin ajatonta ja modernia luonnetta.

i30_2017_inside-panorama_860x245

i30_2017_wide_open_space_410x238

Vaikuttavan tilava

Selkeä, vaakasuuntainen kojelaudan muotoilu ja matkustamon arkkitehtuuri luovat tyylikästä tilan tuntua. Uuden sukupolven i30 tarjoaa kuitenkin enemmän  –  se on tilavimpia autoja luokassaan.

 

8 tuuman kosketusnäyttö

Uuteen navigointijärjestelmään kuuluu seitsemän vuoden Live-palvelut, tietoja säätilasta, liikenteestä, nopeuskameroista ja mielenkiintoisista paikoista. Tiedot näytetään 8-tuumaisella kosketusnäytöllä, joka on sijoitettu keskeisesti kojelautaan sekä kuljettajan ja etumatkustajan helposti seurattavaksi.

i30_2017_8-tuuman-kosketusnaytto_410x238

i30_2017_interior_410x238

Tyylikäs tunnelma

Valittavissa on kaksi sisäväriä, musta ja harmaa. Istuinverhoilu on joko kangasta, nahkan ja kankaan yhdistelmä tai nahka, jolloin etuistuimissa on myös tuuletus.

 

Apple CarPlay™

8-tuumainen kosketusnäyttö ja älypuhelimen yhdistettävyys tarjoavat uuden sukupolven i30:ssä turvallisen mahdollisuuden käyttää iPhonen kaikkia ominaisuuksia. Autossa on myös Android Auto -valmiudet.

i30_2017_connective_410x238

 

Kattava turvavarustelu

Seitsemän turvatyynyn lisäksi uuden sukupolven i30-mallissa on vaikuttava valikoima kehityksen huippua edustavia turvajärjestelmiä, jotka korjaavat kuljettajan keskittymisen herpaantumista. Autossa on mm. automaattinen hätäjarrutus ja törmäysvaroitin, kuolleen kulman ja risteävän liikenteen varoitus, kaista-avustin, nopeusrajoituksen valvonta ja kaukovaloassistentti. Lisäksi 7-vaihteisella kaksoiskytkinvaihteistolla varustetuissa autoissa on varustetasosta riippuen mukautuva vakionopeuden säädin. Ja ensimmäisenä Hyundai-autoissa: kuljettajan vireystilan seurantajärjestelmä.

i30_2017_turvatyynyt_410x238

Voimakkaampi, kevyempi, suorituskykyisempi

Uuden sukupolven i30:ssä on käytetty erikoislujaa terästä, joka edistää sekä ajo-ominaisuuksia että turvallisuutta lisäämällä rakenteiden vääntöjäykkyyttä ja käsittelyn herkkyyttä ja ennustettavuutta.

i30_2017_turbomoottori_426x464

 

Moottorivalikoimassa bensaa ja dieseliä

Uuden sukupolven i30-malliin on valittavissa moottoreita, suorituskyvyn ja tehokkuuden mukaan. Uutta ovat 1,0- ja 1,4-litraiset turboahdetut bensiinimoottorit. Lisäksi on 1,4-litrainen MPI-bensiinimoottori. Dieseleitä on yksi, mutta tehovaihtoehtoja kolme: 70 kW tai 81 kW tai 100 kW. Vaihteistona on 6-vaihteinen manuaali. Tehokkaimmassa dieselissä on 7-vaihteinen DCT-kaksoiskytkinvaihteisto. Se on vaihtoehtona myös 1,4-turbomoottorin yhteyteen.

 

New Generation Hyundai i30 – How it’s made