Luotu innostamaan

Virtaviivaisen elegantti ja rohkea ulkomuoto

Tämä auto kääntää katseet – täysin uusi i30 Fastback on Hyundain i30-malliperheen näyttävä uusi tulokas. Hyundai on ensimmäinen autonvalmistaja, joka tuo virtaviivaisen fastback-muotoilun C-segmenttiin.

Tyylikäs ja urheilullinen

i30 Fastback on virtaviivainen, coupemainen viistoperä veistoksellisine linjoineen. Fastback-nimen mukaisesti auton kattolinja viettää loivasti taakse ja muodostaa kontrastin jyrkästi takapuskuriin kaartuvan perän kanssa. Uutuusmalliin erityisesti räätälöityjen 17- tai 18-tuumaisten vanteiden rohkea muotoilu korostaa urheilullisen tyylikästä ulkoasua.

Määrätietoinen ja yksilöllinen

Keulan huomiota herättävien linjojen ansiosta i30 Fastback on helppo tunnistaa myös edestä. Hyundain Cascading Grille ‑etusäleikkö on madallettu uuteen malliin. Näyttävästi muotoillut LED-päiväajovalot muodostavat harmonisen ja silmää miellyttävän kokonaisuuden virtaviivaisen etupuskurin kanssa.

 

Vaikuttava ja tasapainoinen

Auton takana katse kiinnittyy loivasti viettävän takaikkunan ajattomaan estetiikkaan ja sille vastakohtaa luovaan sporttiseen fastback-kulmaan. C-pilarin ja takaikkunan pehmeän tyylikkäät muodot ovat saaneet inspiraationsa vesipisarasta ja korostavat auton vyötärölinjan hoikkuutta. Hyundai i30 Fastbackin karismaattiselle sivuprofiilille antaa lisäluonnetta kaareva takaspoileri, joka näyttää todellista suuremmalta litteän keskiosansa ja takavalojen tarkasti mietityn muotoilun ansiosta.
Takavalojen ja takapuskurin ilmeikkäät muodot vahvistavat auton takaosan virtaviivaista ja eleganttia vaikutelmaa. Yksi silmäys Hyundai i30 Fastbackiin riittää kertomaan, miksi fastback-korista on muodostunut automuotoilun klassikko.

 

Täysin uuden Hyundai i30 Fastbackin vahvuudet eivät kuitenkaan jää ainutlaatuiseen korimalliin, sillä se on myös urheilullinen ja ketterä. Uutuusmalli tarjoaa entistä tunnokkaammat ja dynaamisemmat ajo-ominaisuudet sekä 15 prosenttia jäykemmän jousituksen. Jousitusta on myös madallettu, minkä ansiosta auto näyttää pureutuvan lujasti tiehen ja tottelee ohjausta entistä tarkemmin. Fastback on 30 mm matalampi ja 115 mm pitempi kuin viisiovinen sisarmallinsa.

Moottorit ja hinnat

1,4 T-GDI  *  103 kW (140 hv) alkaen 25 790 € (sis. toimituskulut)
1,0 T-GDI  *  88 kW (120 hv) alkaen 24 390 € (sis. toimituskulut)
yhd. kulutus 5,2- 5,7 l/100 km,  CO2-päästö 120- 134 g/km

 

Katso esittelyvideo

”i30 Fastback on todellinen pelinavaaja. Olemme ensimmäinen volyymimerkki, jolla on tyylikäs ja hienostunut viisiovinen coupé c-segmentissä”, toteaa Thomas Bürkle, Hyundain Euroopan muotoilukeskuksen päämuotoilija.

 

> Siirry i30 Fastback -mallisivulle