• Arvonnan järjestäjänä toimii Hyundai Motor Finland Oy, Kaakelikaari 4b, 01720 Vantaa, y-tunnus 1633733-7.

• Arvontaan voi osallistua internetissä sivustolla https://www.hyundai.fi/voita-sahkoauto-koeajoon täyttämällä sivustolla olevan lomakkeen. Palkinnot arvotaan kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Arvonta on voimassa 17.-30.5.2019.

• Kaikkien lomakkeen täyttäneiden kesken arvotaan kahdelle viikonlopun koeajo Kona electricillä tai IONIQ electricillä 6.-9.6.2019. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi, eikä sisällä ruokailua tai majoituksia. Autot noudetaan Vantaan Petikosta. 6.9.2019 ja palautetaan samaan paikkaan 9.6.2019.

• Voittajien arvonta suoritetaan perjantaina 31.5.2019. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä. Palkinto on henkilökohtainen, eikä niitä ei voi siirtää toiselle taholle tai myydä eteenpäin. Voittajalla pitää olla henkilöauton ajokortti ja hän joutuu allekirjoittamana koeajolomakkeen, jossa auton omavastuu osuus on 1000 euroa. Voittaja sitoutuu osallistumaan Tesla Club Finlandin järjestämään kesäkuun tapaamiseen ja kirjoittamaan blogikirjoituksen tapahtumasta.

• Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesta sähköpostilla tai puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden arkipäivän kuluessa voitosta ilmoittamisesta, voidaan arvonta suorittaa uudelleen. Annettuja yhteystietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

• Yksi henkilö voi osallistua arvontaan ainoastaan yhden kerran.

• Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Liput ovat henkilökohtaiset, eikä niitä ei voi siirtää toiselle taholle tai myydä eteenpäin.

• Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät, voittaessaan arvonnan palkinnon, arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

• Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.

• Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.