Odotettu ja uudistunut i20-mallisto myynnissä NYT!

Päätä nyt! Saat Tech Pack – 50 % 31.10.2018 saakka.

Uusi Tech Pack -varustepaketti sisältää 7 tuuman kosketusvärinäytön peruutuskameralla ja dynaamisilla apuviivoilla sekä Bluetoothin ääniohjauksella ja Apple CarPlay ja Android Auto -valmiudella.

Piristyneen ulkoasun lisäksi pinnan alla on tapahtunut merkittäviä uudistuksia:

  • 7-DCT-kaksoiskytkin-automaattivaihteisto saatavana 1,0 T-GDI-turbomoottorin yhteydessä
  • 1,0 T-GDI-turbomoottori saatavana nyt Fresh varustetason yhteydessä
  • 1,0 T-GDI-turbomoottori saatavana nyt myös 120 hv versiona
  • Uudet sisäväripaketit
  • Comfort- ja Style -varustetasoihin on tarjolla Safety Pack -lisävarustepaketti, johon sisältyvät mm. hätäjarrutusjärjestelmä, kaistallapitoavustin, kaukovaloautomatiikka ja kuljettajan vireystilan valvonta.
  • Style varustetasoon saatavana Luxury Pack joka viimeistelee i20:n mustalla nahkaverhoilulla, Lux-oviverhoilulla ja takakaiuttimilla.
  • Uusi Tech Pack -varustepaketti sisältää 7 tuuman kosketusvärinäytön peruutuskameralla ja dynaamisilla apuviivoilla sekä Bluetoothin ääniohjauksella ja Apple CarPlay ja Android Auto -valmiudella.

Tutustu i20 Hatchbackiin ja i20 Active Crossiin:

i20 Hatchback

– Uusi i20 Hatchback mallisto alkaen 15 990 € sis. toimituskulut
– Uusi i20 Hatchback 1.0 T-GDI 100 hv 7-DCT automaattivaihteistolla alk. 17 990 € sis. toimituskulut

i20 Active Cross

– Uusi i20 Active Cross mallisto alkaen 17 990 € sis. toimituskulut

Autoverotus muuttuu 1.9. perustuen autojen WLTP-mittaustavalla saatuihin yhdistettyihin CO2-päästöihin. Samalla myös autoveron laskenta muuttuu. Kun tilaat uuden i20 Hatcback tai i20 Active Cross -mallin nyt ja se rekisteröidään 1.9. jälkeen saat auton WLTP-hinnaston mukaisesti. Lisäksi annamme asiakkaillemme hintatakuun eli saat auton joka tapauksessa alemman autoveron mukaisesti vaikka autosi saapuisikin jo elokuun puolella.