Lataushybridi vai täyshybridi? Näin suositut hybridiautot eroavat toisistaan

Hyundain tilavat SUV-mallit TUCSON ja SANTA FE ovat tarjolla lataushybridien lisäksi harvinaisempina täyshybrideinä. Pistokkeesta ladattavien hybridiautojen ja niin sanottujen itselataavien täyshybridien suosio on noussut viime vuosina raketin lailla niin Suomessa kuin laajemmin Euroopassa. Täyssähköautojen rinnalla hybridiautojen merkitys autoilun päästövähennyksessä on tärkeä, ja monen autoilijan tarpeisiin hybridi on edelleen täyssähköautoa järkevämpi valinta.

Lue lisää

Uusi Hyundai Tucson poistaa stressin automatkoilta

Edeltäjäänsä suurempi ja tilavampi Hyundai Tucson on automatkailevan perheen ihanteellinen valinta.
Hyundain menestysmalliin on suunniteltu perhekeskeisiä ja käytännöllisiä mukavuusvarusteita, kuten ilmavirtojen hallintajärjestelmällä varustetun huippuluokan ilmastointi sekä liitettävyysominaisuudet.
Laaja valikoima taloudellisia moottoreita ja sähköistettyjä voimalinjoja korostavat Hyundain sitoutumista ympäristöystävällisten autojen tuottamiseen suorituskyvystä tinkimättä.

Lue lisää
Tucson

Kaikki tiet vievät kohti uutta

Maustetytöt on löytänyt Suomen musiikkikartalta paikkansa nopeasti. Yhtyeen ensimmäinen single, vuonna 2019 julkaistu Tein kai lottorivini väärin kolahdutti kotoista sielunmaisemaa. Kahden julkaistun albumin jälkeen yhtye on jo jättänyt kulttuuriimme pysyvän puumerkkinsä. Välillä Anna ja Kaisa matkustavat keikoilleen kahdestaan, ja silloin he pakkaavat soittimet ja vahvistimet Hyundai Tucsoniin, joka on ollut isona apuna arjessa. ”Auto tuntuu suorastaan luksukselta ja helpottaa kieltämättä monia asioita."

Lue lisää

Kaikille kaveri Hyundain SUV-malleista

Jotkut autot tuntuvat heti tutuilta ja omilta. Hyundain katumaastureiden itsevarma olemus ja tekniset innovaatiot sekä miellyttävä matkustamo ovat valmiina lähtemään kanssasi matkalle – niin pitkälle kuin haluat. Kaikki SUV-mallimme ovat yksilöllisiä, kuten kuljettajatkin. Mikä malli sopii sinulle?

Lue lisää

SUV-mallien kysyntä kasvaa: Uusi Kona, täysin uusi Tucson ja uusi Santa Fe tarjoavat uusia sähköisiä voimalinjoja

• Eräs vahvimmista trendeistä Suomen ja Euroopan automarkkinoilla on ollut SUV-kaupunkimaasturien kysynnän kasvu
• Hyundai on yksi johtavista tulevaisuuden sähköisen liikkumisen tekijöistä, ja sillä on monipuolisin sähköisten voimalinjojen tarjonta
• Merkki on nyt esitellyt sähköistä teknologiaa koko SUV-mallistoonsa
• Hyundain SUV-valikoimaan kuuluvat uusi Santa Fe, täysin uusi Tucson ja uusi Kona, mallistoon liittyy alkukesästä myös täysin uusi Bayon

Lue lisää

Hyundain hybridi ei hyydy pakkasiin

Kovilla talvipakkasilla autojen akut ovat koetuksella erityisesti, jos ajetut matkat ovat toistuvasti lyhyitä. Hyundain hybridimalleissa, Kona Hybridissä, Ioniq Hybridissä ja Tucson Hybridissä on muista poikkeava etu kylmien kelien kulkemisissa, lue tästä vinkki!

Lue lisää

Maustetytöt ja Hyundai yhteistyöhön

Hyundai ja kovassa nosteessa oleva Maustetytöt-yhtye eli Kaisa ja Anna Karjalainen ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Syksystä 2020 alkaen Maustetytöt ovat kurvanneet keikoille nelivetoisella Hyundai Tucsonilla. Auton valinnassa tärkeää pitkiäkin keikkamatkoja silmällä pitäen olivat tilat ja turvallisuus.

Lue lisää
Maustetytöt ja Hyundai Tucson