Kaikille kaveri Hyundain SUV-malleista

Jotkut autot tuntuvat heti tutuilta ja omilta. Hyundain katumaastureiden itsevarma olemus ja tekniset innovaatiot sekä miellyttävä matkustamo ovat valmiina lähtemään kanssasi matkalle – niin pitkälle kuin haluat. Kaikki SUV-mallimme ovat yksilöllisiä, kuten kuljettajatkin. Mikä malli sopii sinulle?

Lue lisää

SUV-mallien kysyntä kasvaa: Uusi Kona, täysin uusi Tucson ja uusi Santa Fe tarjoavat uusia sähköisiä voimalinjoja

• Eräs vahvimmista trendeistä Suomen ja Euroopan automarkkinoilla on ollut SUV-kaupunkimaasturien kysynnän kasvu
• Hyundai on yksi johtavista tulevaisuuden sähköisen liikkumisen tekijöistä, ja sillä on monipuolisin sähköisten voimalinjojen tarjonta
• Merkki on nyt esitellyt sähköistä teknologiaa koko SUV-mallistoonsa
• Hyundain SUV-valikoimaan kuuluvat uusi Santa Fe, täysin uusi Tucson ja uusi Kona, mallistoon liittyy alkukesästä myös täysin uusi Bayon

Lue lisää

Automatkalle Viroon – Tuhannen kartanon maahan

Viro esittelee automatkaajalle upeita kartanoelämyksiä. Lähimpään on Tallinnasta matkaa vain kymmenisen kilometriä, mutta sadan kilometrin säteellä kartanobongarille on luvassa jo valinnanvaraa ja sukellus tsaarinajan maailmaan. Kaiken kaikkiaan Virossa on ainakin tuhat kartanoa, joista Moottori-lehti poimi muutaman esimerkin.

Lue lisää

Heikki Silvennoinen toivottaa hyvää kesää Hyundai-kuskeille

Heikki Silvennoinen on koko kansan tuntema näyttelijä-muusikko, joka on jo pian 50 vuoden ajan viihdyttänyt suomalaisia niin blueskitaristina keikkalavoilla kuin näyttelijänä televisiossa. Mies taittaa kilometrejä tällä hetkellä Hyundai Santa Fellä, johon hän onkin kertomansa mukaan ollut hyvin tyytyväinen. Pirautimme Silvennoiselle ja kyselimme kuljettajan kuulumiset.

Lue lisää

Tulossa uusi sähköisempi Hyundai Santa Fe

• Ensimmäinen uudesta Santa Festä julkaistu kuva paljastaa Hyundain ikonisen SUV-mallin ylellisyyttä korostavaa suunnittelua
• Santa Fe -mallisto täydentyy lähitulevaisuudessa hybridi- ja ladattava hybridi -voimalinjoilla
• Uusi Santa Fe on Euroopan ensimmäinen Hyundai-malli, joka perustuu täysin uuden kolmannen polven modulaariseen pohjalevyyn

Lue lisää
Uusi Hyundai Santa Fe

Hyundain Santa Fe -malli täyttää 20 vuotta

• Hyundain Santa Fe juhlii tänä vuonna 20-vuotissyntymäpäiväänsä
• Mallia on myyty Euroopassa vuodesta 2001 alkaen – nyt on vuorossa neljäs sukupolvi
• Ikoninen malli kokee merkittäviä muutoksia, mukaan lukien uudet sähköiset voimalinjat

Lue lisää

Aktiiviset eläkeläiset ratissa

Nykyeläkeläiset ovat aktiivisia liikkujia ja autoilijoita. Liikenneviraston henkilöliikennetutkimuksen mukaan varsinkin nuoret eläkeläiset (64 - 75 v) käyttävät autoa muita aikuisikäisiä enemmän ostosmatkoihin ja vapaa-ajan liikkumiseen. Hyundain mallivalikoimassa on SUV-malleja, joihin on helppo mennä ja joista on myös helppo nousta.

Lue lisää
Asiakas ja automyyjä autoliikkeessä

Hyundai Motor Group tavoittelee kasvua tarjoamalla kattavat tulevaisuuden liikkumispalvelut

Hyundai Motor Groupin toimitusjohtaja Euisun Chungin mukaan yhtiön painopisteet vuonna 2020 ovat innovaatiot tekniikassa, liiketoiminnassa, yrityskulttuurissa ja asiakaskeskeisessä ajattelutavassa:
- Hyundai Motor Group vahvistaa asemaansa liikkumisen sähköistämisessä, autonomisessa autoilussa sekä liikkuvuuspalveluissa.
- Hyundai Motor Group julkaisee yhteensä 44 sähköistettyä mallia vuoteen 2025 mennessä, joista 11 on täyssähköisiä malleja.
- Hyundai Motor Group kaupallistaa autonomisen ajoteknologian vuoteen 2023 mennessä.
- Hyundai Motor Group tarjoaa käyttäjäkeskeisiä älykkäitä liikkuvuusratkaisuja ja laajentaa toimintaansa uusille liiketoiminta-alueille.

Lue lisää
Hyundai Motor Groupin toimitusjohtaja Euisun Chung