Suosituimmat

Hyundai-huoltoa suurella sydämellä

Vuoden Hyundai-huolloksi valittiin Jyväskylän Autotarvike. Jyväskylän Autotarvikkeessa asiakkaiden autoista pidetään hyvää huolta. Sen mahdollistavat merkkikorjaamon erikoisosaaminen, autonvalmistajan kattavat huolto-ohjelmat sekä tarvittavat erikoistyökalut ja työohjeet.

Lue lisää

Näppärä, tyylikäs ja turvallinen i20

Oululainen Rytingin pariskunta teki ostopäätöksen tutustumalla käyttäjäkokemuksiin ja vertailemalla eri merkkisten autojen malleja, ja jättivät koeajon väliin. Hyundai i20 on täyttänyt kaikki odotukset.

Lue lisää

Polttokennoautoilun läpimurto on lähellä

Hyundai on polttokennotekniikassa edelläkävijä. Yritys esitteli ensimmäisen polttokennoautonsa Hyundai Santa Fe FCEV:in jo vuonna 2000. Hyundain Euroopan valikoimissa on Xcient-polttokennorekka, jolla voi ajaa noin 400 km yhdellä tankkauksella.

Lue lisää

Koulutuksen merkitys korostuu merkkihuollossa

Teknologinen kehitys on tuonut markkinoille entistä edistyksellisempiä autoja. Niitä huoltavien mekaanikkojen ammattitaidon on oltava jatkuvasti ajan tasalla. Viime vuosina markkinoille ovat rantautuneet vahvasti hybridi- ja sähköautot, joiden huoltotöihin kohdistuu myös lainsäädännöllisiä osaamisvaatimuksia.

Lue lisää

Hyundain hybridi ei hyydy pakkasiin

Kovilla talvipakkasilla autojen akut ovat koetuksella erityisesti, jos ajetut matkat ovat toistuvasti lyhyitä. Hyundain hybridimalleissa, Kona Hybridissä, Ioniq Hybridissä ja Tucson Hybridissä on muista poikkeava etu kylmien kelien kulkemisissa, lue tästä vinkki!

Lue lisää