12.3.2021

Koulutuksen merkitys korostuu merkkihuollossa

Teknologinen kehitys on tuonut markkinoille entistä edistyksellisempiä autoja. Niitä huoltavien mekaanikkojen ammattitaidon on oltava jatkuvasti ajan tasalla. Viime vuosina markkinoille ovat rantautuneet vahvasti hybridi- ja sähköautot, joiden huoltotöihin kohdistuu myös lainsäädännöllisiä osaamisvaatimuksia.

Lue lisää
12.2.2021

Hyundain hybridi ei hyydy pakkasiin

Kovilla talvipakkasilla autojen akut ovat koetuksella erityisesti, jos ajetut matkat ovat toistuvasti lyhyitä. Hyundain hybridimalleissa, Kona Hybridissä, Ioniq Hybridissä ja Tucson Hybridissä on muista poikkeava etu kylmien kelien kulkemisissa, lue tästä vinkki!

Lue lisää
18.8.2020

Autokauppaa aurinkovoimalla

Vuonna 2001 Hyundai-jälleenmyyjänä aloittanut Zebrabil tuottaa vuosittaisesta sähköstä kolmanneksen aurinkopaneleilla. Tavoite on, että vuonna 2050 kaikki ahvenanmaalaiset kulkevat uusiutvalla sähköllä. Mutta mistä tulee nimi Zebrabil?

Lue lisää
Aurinkovoimaa
3.8.2020

Vihreiden kilometrien metsästäjät

Taloudellinen ajaminen on erityisen tärkeää ilmastonmuutoksen aikakaudella. Vihreämpi ajotapa on tutkitusti tehokas – ja taatusti edullinen – keino vaikuttaa autoilun energiankulutukseen ja kustannuksiin. Ja samalla kun säästetään polttoainetta, vähennetään tietysti hiilidioksidipäästöjä.

Lue lisää
27.7.2020

Autolla Ahvenanmaan kesään

Suomen eteläisin Hyundai-piste, Zebrabil palvelee autokansaa Maarianhaminan kupeessa. Keskeinen sijainti tarjoilee autopalvelut kätevästi myös saariston kesävieraille.

Lue lisää
Simon Holmström, Zebra Bil
20.7.2020

Seikkailu saaristossa

Luontobloggaajille Ella Provialerille ja Kaisa Liesmäelle retkeily on elämäntapa. Naiset lähtivät kiertämään Hyundai i10:lla Saariston rengastietä. He haastavat muitakin etsimään luonnosta uusia kokemuksia ja hyvinvointia.

Lue lisää