12.3.2021

Koulutuksen merkitys korostuu merkkihuollossa

Teknologinen kehitys on tuonut markkinoille entistä edistyksellisempiä autoja. Niitä huoltavien mekaanikkojen ammattitaidon on oltava jatkuvasti ajan tasalla. Viime vuosina markkinoille ovat rantautuneet vahvasti hybridi- ja sähköautot, joiden huoltotöihin kohdistuu myös lainsäädännöllisiä osaamisvaatimuksia.

Lue lisää
1.3.2021

Hyundai voitti historiallisen Rovaniemen MM-rallin

Autonvalmistajien hallitseva maailmanmestaritalli Hyundai Motorsport kirjoitti nimensä historiaan, voittamalla kautta aikojen ensimmäisen Rovaniemen MM-rallin sekä autonvalmistajana ensimmäisen MM-rallinsa koskaan rallin kotimaassa Suomessa.

Lue lisää
25.2.2021

Hyundai Motorsport viidellä WRC-autolla Rovaniemelle

Kahden edelliskauden valmistajien maailmanmestaritalli Hyundai Motorsport lähtee napapiirille taistelemaan Rovaniemen MM-rallin voitosta. Kauden toinen rallin MM-osakilpailu on sarjassa uusi ja samalla sarjan ainoa talviralli. WRC3-luokan hallitseva maailmanmestari Jari Huttunen aloittaa uuden kilpailukautensa Rovaniemeltä. Huttunen kilpailee rallissa Hyundai Motorsport N -tiimin WRC2-luokan Hyundai i20 R5:lla.

Lue lisää
24.2.2021

Hyundai i30 maistuu Riku Tahkolle

Riku Tahko kertoo, mitä mieltä hän on uudesta Hyundai i30 Hatchbackista ja antaa neuvoja, miten ajoasennosta saa turvallisen ja hyvän, ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota.

Lue lisää
Riku Tahko ja i30
12.2.2021

Jari Huttunen WRC2-luokan MM-sarjaan Hyundailla

WRC3-luokan hallitseva maailmanmestari Jari Huttunen ajaa kaudella 2021 Hyundai Motorsport N-tiimin riveissä WRC2-luokkaa Oliver Solbergin ja Ole Christian Veibyn tallikaverina Hyundai i20 R5-autolla. Suomalaiskuljettajan kausi alkaa kahden viikon kuluttua historian ensimmäisessä Suomessa ajettavassa MM-talvirallissa Arctic Rally Finlandissa Rovaniemellä.

Lue lisää
22.1.2021

Maustetytöt ja Hyundai yhteistyöhön

Hyundai ja kovassa nosteessa oleva Maustetytöt-yhtye eli Kaisa ja Anna Karjalainen ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Syksystä 2020 alkaen Maustetytöt ovat kurvanneet keikoille nelivetoisella Hyundai Tucsonilla. Auton valinnassa tärkeää pitkiäkin keikkamatkoja silmällä pitäen olivat tilat ja turvallisuus.

Lue lisää
Maustetytöt ja Hyundai Tucson
5.6.2020

Heikki Silvennoinen toivottaa hyvää kesää Hyundai-kuskeille

Heikki Silvennoinen on koko kansan tuntema näyttelijä-muusikko, joka on jo pian 50 vuoden ajan viihdyttänyt suomalaisia niin blueskitaristina keikkalavoilla kuin näyttelijänä televisiossa. Mies taittaa kilometrejä tällä hetkellä Hyundai Santa Fellä, johon hän onkin kertomansa mukaan ollut hyvin tyytyväinen. Pirautimme Silvennoiselle ja kyselimme kuljettajan kuulumiset.

Lue lisää