Hyundai-huoltoa suurella sydämellä

Vuoden Hyundai-huolloksi valittiin Jyväskylän Autotarvike. Jyväskylän Autotarvikkeessa asiakkaiden autoista pidetään hyvää huolta. Sen mahdollistavat merkkikorjaamon erikoisosaaminen, autonvalmistajan kattavat huolto-ohjelmat sekä tarvittavat erikoistyökalut ja työohjeet.

Lue lisää

Kaikki tiet vievät kohti uutta

Maustetytöt on löytänyt Suomen musiikkikartalta paikkansa nopeasti. Yhtyeen ensimmäinen single, vuonna 2019 julkaistu Tein kai lottorivini väärin kolahdutti kotoista sielunmaisemaa. Kahden julkaistun albumin jälkeen yhtye on jo jättänyt kulttuuriimme pysyvän puumerkkinsä. Välillä Anna ja Kaisa matkustavat keikoilleen kahdestaan, ja silloin he pakkaavat soittimet ja vahvistimet Hyundai Tucsoniin, joka on ollut isona apuna arjessa. ”Auto tuntuu suorastaan luksukselta ja helpottaa kieltämättä monia asioita."

Lue lisää

Hyundain merkkivuosi

Hyundai ajoi Suomen markkinoille 20 vuotta sitten ja hurmasi. Huippulaatu, malliston laajuus, pitkä takuu ja tien näyttäminen pitävät asiakkaat tyytyväisinä ja uskollisina. Haastattelussa Bassadone Automotive Nordic Oy:n toimitusjohtaja Antti Ruhanen.

Lue lisää

Koulutuksen merkitys korostuu merkkihuollossa

Teknologinen kehitys on tuonut markkinoille entistä edistyksellisempiä autoja. Niitä huoltavien mekaanikkojen ammattitaidon on oltava jatkuvasti ajan tasalla. Viime vuosina markkinoille ovat rantautuneet vahvasti hybridi- ja sähköautot, joiden huoltotöihin kohdistuu myös lainsäädännöllisiä osaamisvaatimuksia.

Lue lisää